Restaurant – Amsterdam

Bij het beste biologische restaurant van Nederland hebben wij de banken voorzien van nieuwe stoffering en stevig nieuw schuim. De stalen onderstellen zijn opnieuw gespoten en onze kleurige kussens maken het frisse plaatje compleet. We maakten gebruik van een meubelstof welke enorm goed tegen zonlicht kan; ideaal voor in deze glazen kas! Voor de serre maakten wij compleet nieuwe banken met dezelfde prachtige kussens als in het hoofdrestaurant.

Nieuwbouw – Den Bosch

Voor de woonkamer en eetkeuken in deze nieuwbouwwoning maakten wij dit totaalontwerp. Door enkele wanden te bekleden met een zeegroen behang en de overige wanden te sauzen in een bijpassende tint ontstaat er een rustige maar kleurrijke basis. Er zijn kleuraccenten aangebracht met de sierkussens, een gebreide plaid en het op maat gemaakte TV meubel. De diverse designlampen zorgen voor de juiste functionele verlichting.

Tuinkamer – Warnsveld

Om de bestaande glazen terrasoverkapping meer bij het woonhuis te betrekken zijn de oorspronkelijke buitenmuur gestukt en geschilderd.

De comfortabele fauteuils zijn voorzien van een prachtige buitenstof, welke bestand is tegen vocht en zonlicht. Het ronde vloerkleed is ook geschikt voor buiten: samen met de voetenbankjes, het bijzettafeltje en de leeslamp zorgt deze voor het aangename woonkamergevoel.

Ook de matglazen wandlampen en de overhangende lamp boven de eettafel zorgen er voor dat ‘buiten’ meer ‘binnen’ wordt.

De weelderige planten, zuil van cortenstaal, het hardhouten bankje en de luxe plantenpotten maken deze tuinkamer compleet.

Woonkamer – Voorburg

Voor deze prachtige woonkamer in Voorburg ontworpen en leverden wij dit greeploze TV-meubel op maat. De wens van de klant was veel bergruimte en vulling voor de grote lege muur. Het meubel heeft zowel lades als units met kleppen en deuren om alles praktisch en toch stijlvol in op te bergen. Het open vak maak het geheel luchtig.

Slaapkamer – Zutphen

Deze slaapkamer is door ons volledig gerenoveerd en ingericht. Daarbij verzorgden wij de projectbegeleiding en aansturing van de verschillende vakmannen.

Om in de aangrenzende kamer ruimte te creëren voor een inbouwkast is een wand verplaatst; dit maakte ook de slaapkamer mooi in verhouding.

Het plafond is verlaagd en voorzien van zwarte inbouwspots. Om de bestaande stopcontacten en lichtpunten te kunnen verplaatsen is alle elektra opnieuw aangelegd.

Het botanische behang, het schrijvende tapijt, de raamdecoraties en de sfeervolle verlichting zorgen voor een rijke aankleding en maken het geheel warm en knus. De nachtkastjes zijn naar eigen ontwerp gemaakt door onze meubelmaker. De boxspring en het hoofdbord is in samenwerking met Kuperus Bedden vervaardigd en bekleed met een prachtige bijpassende donkerbruine stof.

Keuken – Apeldoorn

Bij deze keukenrenovatie van deze woning in Apeldoorn verzorgden wij de volledige bouwbegeleiding en aansturing van de verschillende vakmensen.

Het plafond is verlaagd en voorzien van zwarte inbouwspots. Om de bestaande stopcontacten en lichtpunten te kunnen verplaatsen is alle elektra opnieuw aangelegd.

De wanden zijn voorzien van aluminium spatwanden, gecoat in dezelfde kleur als de muren. Om de inkijk tegen te gaan, kozen wij voor een houten jaloezie.